Kauppakeskus Aapeli – Aito kaupunkilainen

Kauppakeskus Aapeli sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin kupeessa.

Kauppakeskus avoinna

Ma-Pe

8.30–19

La

9.30–17

NORMAL AVOINNA MYÖS
SU 12–16

Liikkeet avoinna

Aukioloajat vaihtelevat. Liikekohtaiset aukioloajat löytyvät Liikkeet-sivulta.

Aapeli

Kauppakatu 28
70110 Kuopio

Kiinteistön omistaja
Agore Kiinteistöt

Henkilörekisteriseloste

A-luokan palvelua

Kattava valikoima liikkeitä ja palveluita kätevästi saman katon alla Kuopion keskustassa. Pukeutumisen osalta kauppakeskuksesta löytyy monipuolinen tarjonta vaatteita sekä kenkiä ja jopa ainutlaatuisia mahdollisuuksia yksinmyyntioikeuksien ansiosta. Korujen, kosmetiikan ja optiikan osalta tyylejä ja tarjontaa on runsaasti. Parturi- ja kampaamopalvelut takaavat sen, että ulkonäön ja hyvinvoinnin osalta puhutaan täyden palvelun talosta. Katutasossa sekä toisessa kerroksessa sijaitsevat kahvilaravintolat tarjoavat monipuolisia makuja ja huokuvat koko rakennukseen välittömän lämmintä tunnelmaa. Ainutlaatuiseksi Aapelin tekee mahdollisuudet myös pankki-, vakuutus-, asunto- sekä puhelinasioiden hoitoon. 1P-kerroksessa palvelee lisäksi Pakettipiste.

A:sta kaikki alkaa

Aapelia ympäröivät helppokulkuiset kävelykadut luovat torin eteläkulmaan ainutlaatuisen seesteisen ja urbaanin tunnelman vailla liikenteen melua. Aapeliin saapuminen on silti helppoa autollakin oman parkkihallin sekä toripysäköinnin ansiosta. Suurin osa palveluista sijaitsee katutasossa, mikä tekee asioinnista esteetöntä ja miellyttävää. Aapelin kupeessa voi nauttia vaivattomasti koko kaupungin monipuolisista palvelu- ja ravintolatarjonnasta sekä kävelykeskustan viehättävästä ilmapiiristä.

Pysäköinti

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman pysäköinnin parkkihallissamme 1 tunnin ajaksi. Pysäköintikuitin saa hissiaulojen automaateista sisääntulon yhteydessä. Parkkihallimme on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan. Jos autosi on jäänyt parkkihalliin sulkemisajan jälkeen, voit soittaa vartijan avaamaan ovet puh. 010 5248 319. Avauspalvelu on maksullinen.

Sisäänajo Minna Canthin kadun puolelta. Parkkihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan.

Neljä sähköauton latauspistettä tasolla P3, operaattori: Väre

Parkkiyhtiö europark.fi

Löytötavarat

Toimitamme kaikki löytötavarat poliisille.